Laatua ja vastuullisuutta

Yrityksemme pääarvot ovat vastuullinen rakentaminen ja asiakaslähtöisyys. Palvelemme pien- ja ammattirakentajia henkilökohtaisesti koko rakennushankkeen ajan tarvekartoituksesta suunnitteluun ja asennukseen. Tuotteistettu ja sertifioitu palvelumme merkitsee asiakkaalle taattua turvallisuutta järkevin kustannuksin.

Henkilökohtaista palveluaHallitsemme rakennefysiikan ja eri materiaalien yhteensovittamisen pohjoisissa sääolosuhteissa - kosteus ei ole meille ongelma. Edustamamme tuotteet ovat oman alansa huippua: niillä on pitkä elinkaari ja huippuluokan energiatehokkuus. Monia rakenteitamme käytetään vaativissa kohteissa, joissa viranomaismääräykset ovat tiukat ja ratkaisuilta vaaditaan jopa 100 vuoden kestävyys.

Haluamme olla aktiivisesti mukana kestävässä kehityksessä ja varmistaa näin omalta osaltamme turvaamassa hyviä elämisen mahdollisuuksia nykyisille ja tuleville sukupolville. Kaikki ratkaisumme edistävät kestävää ja energiatehokasta rakentamista. Lisäksi ne ovat nopeita asentaa ja huoltavapaita

Powered by e21