Kansainväliseksi syntynyt

Linterm Oy perustettiin vuonna 1997 kehittämään ratkaisua uuden lämpöpumpputeknologian hyödyntämiseksi. 1998 Lanseerattiin Ruotsissa kehitetyn Legalett-lämpöperustusjärjestelmän ympärille Suomen viranomaisvaatimuksia vastaavaa palvelukokonaisuutta. Tuloksena syntyi rakennesuunnittelusta asennukseen sertifioitu kokonaispalvelu, jota on menestyksekkäästi toteutettu jo 10 vuoden ajan.

Vuonna 2001 yritys hankki 34,5 % osuuden päämiehensä Legalett Byggsystem AB:n osakkeista.

Sertifioitua palvelua2000-luvulla Linterm Oy on tullut Suomessa tunnetuksi kosteudenhallinnan ja rakennefysiikan asiantuntijana. Yritys aloitti vuonna 2003 asiakkaansa tarpeeseen saksalaisen Schöck -tuotemerkin maahantuonnin. Schöck valmistaa betoni- ja teräsrakenteiden liitososia mm. parvekeratkaisuihin.

2008 solmi maahantuontisopimuksen Norjalaisen BeWi As:n kanssa. Bewi Neopor runkojärjestelmä lanseerataan Suomen markkinoilla 2009 aikana. 

yritys on vakiinnuttanut asemansa kotimaan markkinoilla ja toteuttanut jo tuhansia alue-, pientalo ja hallikohteita Utsjoelta Ahvenanmaalle. Linterm Oy:n tavoitteena on asiakaslähtöisesti kehittää palveluaan edelleen yhdessä vahvojen kumppaneidensa kanssa. Innovatiivisesta tuotekehitysyhtiöstä on kehittynyt kasvuhakuinen asiantuntijapalveluyritys, jonka seuraavana haasteena on kansainvälistyminen, erityisesti Pietarin kasvavaan rakennejärjestelmien kysyntään vastaaminen. 
 

Powered by e21