Uutiset

  HauCon Finland Oy

  01.12.2011 15:48

  HauCon Finland Oy on Linterm Oy:n tytäryhtiö ja uusin jäsen Pohjoismaita kattavassa ja betonialan rakennustarvikkeita myyvässä HauCon-ryhmässä.

  Osana isompaa osto-organisaatiota pystymme tarjoamaan Suomen markkinoille kattavan valikoiman alan parhaita tuotemerkkejä ja omaa tuotantoa kilpailukykyisin ehdoin. 

  Luomme ryhmässä lisäarvoa asiakkaillemme välittämällä alan tietotaitoa eri markkinoilta, tuomalla jatkuvasti alan uutuustuotteet ja -ratkaisut asiakkaidemme käyttöön sekä luomalla asiakaslähtöisiä palvelumalleja logistiikasta aina koulutukseen asti. 

  HauCon ryhmä on perustettu Tanskassa vuonna 1988. Norjassa toiminta käynnistyi vuonna 1994 ja Ruotsissa vuonna 2002. Ryhmän arvioitu kokonaismyynti vuodelle 2011 on n. 50 Meur.

  Suomen toiminta käynnistyi joulukuussa 2011. Myyntipäälliköksi on kutsuttu Michael Sivaro jolla on pitkä kokemus rakennusalan b-b-myynnistä. Michael siirtyi HauCon:ille BauHaus:ilta missä hän toimi yritysmyyntipäällikkönä.

  Suomenkieliset nettisivut avautuvat loppuvuonna. Tuotevalikoimaan voi kuitenkin alustavasti tutustua Haucon:in Ruotsin yksikön sivuilla osoitteessa www.haucon.se. Suomenkielinen tuoteluettelo on toistaiseksi tilattavissa Michaelilta numerosta 050 5402577 tai lähettämällä sähköpostilla pyynnön osoitteeseen info@haucon.fi

  Powered by e21